Dongguan Enuo mold Co., Ltd er et datterselskap av Hong Kong BHD Group, design og produksjon av plastform er deres kjernevirksomhet.Videre drives også CNC-bearbeiding av metalldeler, FoU-prototypeprodukter, inspeksjonsarmatur/måler FoU, støping av plastprodukter, sprøyting og montering.

Synes du ikke den lille jenta vår er vakrere på verktøyverksted
Kreativitet 5 kommentarer 14. september 2020

Synes du ikke den lille jenta vår er vakrere på verktøyverksted

Haha, for en mann som har engasjert seg i støpeformindustrien i 8 år, har jeg mye å "klage", og den første er: For få jenter rundt oss... Ja, bare spøkte, men fortell sannheten verktøyverksted arbeid kan virkelig ikke egnet for skjønnheter.som for mye arbeid det er himmelen, ikke rent og følelse av plass nødvendig.Som du kan se fra bildet nedenfor, er dette nye prosjekter (to lignende former) vi sendte til kunden 26. mai 2017, dette er grunnen til at markedsføringsspesialisten vår som vises på bildet ovenfor er så glad, lol...

2

Formstørrelse: 1650*1595*1026, og vekt 13 tonn.

Ok, så neste, hvis du har ledig tid, vennligst følg meg for å vite den magiske reisen - hvordan deltegningene blir en maskin(form).som alle formene vi har laget før.
Trinn 1: Kunden la inn bestillingen med deldata.
Mottak av delen "2D/3D-data", "injeksjonsmaskinstørrelse" og "delmaterialparameter" osv.

3

Trinn 2: Muggflyt og DFM-rapport
Gjør mold flow analyse, i henhold til analyseresultatet for å gjøre DFM-rapporten.Kommuniserte med kunden for å bestemme forslaget til formdesign.

4

Trinn 3: Formdesign Våre formdesignere vil fullføre designet i henhold til formflyten og DFM-rapporten.Send deretter designet til kunden for validering.

6

Trinn 4: Formproduksjon og montering
Etter å ha fått kundens godkjenning om det endelige formdesignet, begynner vi med stålbearbeiding og montering av deler.

7

Trinn 5: Muggprøve
Muggprøver er den viktigste prosessen for å inspisere formproduksjonskvaliteten, prøv å eksplodere muggproblemene og løs det i anlegget vårt, for å sikre at formen kan produseres godt på kundenes injeksjonsanlegg.

8

Trinn 6: Muggoptimalisering.
I henhold til resultatet av muggforsøket vil vi gjøre muggforbedringsarbeidet for å optimalisere muggproblemene.Normalt vil vi ha formen testet 1-3 ganger for å få formen helt til kundens krav.

9

Trinn 7: Forsendelse.
Etter å ha fått kundens godkjenning for støpeformforsendelse, ville vi pakke støpeformen godt, og deretter kontakte logistisk speditør for å levere støpeformen til kunden.

10

Så, når du vil vite mer historie om teamet vårt, vennligst kontakt via:harry@enuomold.com


Innleggstid: 14. september 2020