Dongguan Enuo mold Co., Ltd er et datterselskap av Hong Kong BHD Group, design og produksjon av plastform er deres kjernevirksomhet.Videre drives også CNC-bearbeiding av metalldeler, FoU-prototypeprodukter, inspeksjonsarmatur/måler FoU, støping av plastprodukter, sprøyting og montering.

Kreativitet 5 kommentarer 12. februar 2022

Hva er hovedproblemene som skal løses i design og produksjon av plastformer?

Hva er hovedproblemene som skal løses i design og produksjon av plastformer?

1. Plastformstrukturen bør velges med rimelighet.I henhold til tegningene og de tekniske kravene til plastdelene, undersøk og velg passende støpemetode og utstyr, kombiner prosesskapasiteten til fabrikken, fremlegg strukturplanen til plastformen, be om meninger fra relevante parter og oppfør analyse og diskusjon for å gjøre den utformede injeksjonsformstrukturen rimelig, pålitelig kvalitet og enkel betjening.Om nødvendig, i henhold til behovene til plastformdesign og -behandling, er det nødvendig å endre tegningene av plastdeler, men det må implementeres med brukerens samtykke.

2. Dimensjonene til de sprøytestøpte delene skal beregnes riktig.Plastdeler er de direkte faktorene som bestemmer form, størrelse og overflatekvalitet på plastdeler, som er nært beslektet og krever spesiell oppmerksomhet.Ved beregning av størrelsen på den støpte delen kan den gjennomsnittlige krympemetoden generelt brukes.For plastdeler med høy presisjon og behov for å kontrollere muggreparasjonsgodtgjørelsen, kan den beregnes i henhold til toleransesonemetoden.For store presisjonsplastdeler kan krympingen av plastdeler i forskjellige retninger beregnes analogt for å kompensere for påvirkningen av noen faktorer som er vanskelige å vurdere i teorien.

Hva er hovedproblemene som skal løses i design og produksjon av plastformer?

3. Den utformede plastformen skal være enkel å produsere.Når du designer sprøyteformen, prøv å gjøre den utformede plastformen enkel å produsere og produksjonskostnadene er lave.Spesielt for de komplekse formede delene må det vurderes om man skal bruke generelle bearbeidingsmetoder eller spesielle bearbeidingsmetoder.Hvis spesielle bearbeidingsmetoder brukes, hvordan man monterer etter bearbeiding, bør lignende problemer vurderes og løses i utformingen av sprøytestøpeformer, og samtidig bør muggreparasjon etter muggprøve vurderes, og tilstrekkelig muggreparasjonsgodtgjørelse bør reserveres .

4. Den utformede sprøyteformen skal være trygg og pålitelig.Dette kravet involverer mange aspekter av sprøytestøpedesign, for eksempel fylling og fastklemming i portsystemet, god temperaturjusteringseffekt, fleksibel og pålitelig avformingsmekanisme, etc.

5. Plastformdeler skal være slitesterke og holdbare.Holdbarheten til plastformdeler påvirker levetiden til hele plastformen.Når man designer slike deler, er det derfor ikke bare nødvendig å stille nødvendige krav til deres materialer, bearbeidingsmetoder, varmebehandling osv. Men stiftlignende deler som skyvestenger er også utsatt for å sette seg fast, bøye seg og knekke, og resulterende feil står for flertallet av sprøytestøpefeil.For dette formål bør vi også vurdere hvordan du enkelt kan justere og erstatte, men vær oppmerksom på tilpasningen av delens levetid til sprøytestøpeformen.

6. Strukturen til plastformen bør tilpasses plastens formegenskaper.Når du designer en sprøyteform, er det nødvendig å fullt ut forstå formegenskapene til plasten som brukes og prøve å oppfylle kravene, som også er et viktig tiltak for å oppnå høykvalitets plastdeler.


Innleggstid: 12. februar 2022