Dongguan Enuo mold Co., Ltd er et datterselskap av Hong Kong BHD Group, design og produksjon av plastform er deres kjernevirksomhet.Videre drives også CNC-bearbeiding av metalldeler, FoU-prototypeprodukter, inspeksjonsarmatur/måler FoU, støping av plastprodukter, sprøyting og montering.

Kreativitet 5 kommentarer 19. november 2021

Forskjellen og sammenhengen mellom form og dreiebenk

1.Støpeformer, ulike former og verktøy som brukes i industriell produksjon for å oppnå de nødvendige produktene ved sprøytestøping, blåsestøping, ekstrudering, støping eller smiing, smelting, stempling og andre metoder.Kort sagt er en form et verktøy som brukes til å forme gjenstander.Dette verktøyet er sammensatt av forskjellige deler, og forskjellige former er sammensatt av forskjellige deler.Den realiserer hovedsakelig behandlingen av formen på artikkelen gjennom endring av den fysiske tilstanden til det dannede materialet.Kjent som "industriens mor".

2. En dreiebenk er en maskin som hovedsakelig bruker et dreieverktøy for å dreie et roterende arbeidsstykke.Bor, rømmer, rømmer, kraner, dyser og rifleverktøy kan også brukes på dreiebenken for tilsvarende bearbeiding.

3. Formen er et verktøy som brukes til å forme gjenstander.Dette verktøyet er sammensatt av forskjellige deler, og forskjellige former er sammensatt av forskjellige deler.Den realiserer hovedsakelig behandlingen av formen på artikkelen gjennom endring av den fysiske tilstanden til det dannede materialet.I formingsprosessen med stansing, formstempling, formsmiing, kaldheading, ekstrudering, pressing av pulvermetallurgiske deler, trykkstøping og kompresjonsstøping eller sprøytestøping av ingeniørplast, gummi, keramikk og andre produkter, brukes det til å lage emnet blir et verktøy for deler med spesifikke former og størrelser. 

4.Dreiebenken er et maskinverktøy som hovedsakelig bruker dreieverktøy for å behandle den roterende overflaten på arbeidsstykket.Anvendte disipliner: maskinteknikk (disiplin på første nivå);skjæreprosess og utstyr (sekundær disiplin);metallskjærende maskinverktøy-ulike metallskjærende maskinverktøy (videregående nivå) Emne).

5.Der de to krysser hverandre, kan en dreiebenk brukes eller ikke brukes i formfremstillingsprosessen.

Forskjellen og sammenhengen mellom form og dreiebenk


Innleggstid: 19. november 2021